اگر همسرتان بیش فعال باشد

همانطور که آمار نشان میدهد پسران چندبرابر بیش از دختران به با اختلال بیش فعالی مواجه هستند. احتمال ادامه پیدا کردن این اختلال در بزرگسالی مردان هم بیشتر هست. اما زنان نیز در بزرگسالی ممکن است که این شرایط چالش زا را تجربه کنند.

این یعنی اگر با پیگیری ا ز متخصصین دریافته اید که همسرتان بیش فعال است  ؛ شما شرایط خاصی دارید و شاید گاهی خسته شوید . اما با راهبردهای خوب هم میتوانید به بهبود او کمک کنید هم رابطه عاشقانه بیشتری را در کنار هم تجربه کنید . همسرتان شریک بودن شما را در لحظه های سخت خود به یاد میسپارد .

همسران آگاه و هوشيار از شرايط سخت بيماري به‌درستي استفاده مي‌كنند و آن را به فرصتي براي محبت بيشتر و هرچه‌بهتر كردن رابطه عاطفي تبديل مي‌كنند. در فرصت های بعد حمایت های کمکی برای درمان را با شما به اشتراک میگذاریم . اینبار چند راهکار عاطفی:

  • به ساعت دارو خوردن او توجه كنيد

در دوران بيماري يكي از همسران، اگرچه نظم معمول زندگي به‌هم مي‌ريزد و وظايف يك همسر بيشتر مي‌شود اما فرصت خوبي براي اثبات عملي محبت پرستار است. اين دوران سهم خوبي در تحكيم زندگي همسران مي‌تواند داشته باشد و فضاي انس بين آنها را دوباره ايجاد مي‌كند. در اين مواقع اصلا رختخوابتان را از هم جدا نكنيد. پيغمبر اسلام(ص) مي‌فرمايند : بهترين شما كسي است كه براي اهل‌بيتش خوب‌تر باشد و من نسبت به خانواده‌ام از همه بهتر هستم. حس خوب تنها نبودن در روزهاي بيماري و توجه و محبت از سوي همسر، يادآوري ساعات دارو، كم كردن حجم انتظارات همسر در خانه‌داري يا كسب درآمد را جدي بگيريد.

  • پرستاري از تن و روح

اين مسئله 2روي سكه دارد؛ از طرفي همسر پرستار اگر بخواهد طوري وانمود كند كه «ببين من چقدر زحمت مي‌كشم، خسته شدم، هيچ‌كس به غيرمن به داد تو نمي‌رسه، حجم كارام بالا رفته و… » مي‌تواند حس طرد‌شدن و بي‌وفا بودنش را در همسر بيمارش ايجاد كند. اين حس‌هاي منفي علاوه بر اينكه حال جسمي و روحي را بدتر مي‌كند مي‌تواند بيمار را عصبي، انتقامجو كند و حس دلخوري را در او ايجاد كند. از طرف ديگر اگر فرد بيمار هم كم طاقت و پرتوقع باشد مي‌تواند پرستار را خسته و نااميد كند.
پرستاري با روي گشاده و همراه با مهرباني را واسطه آگاهي‌بخشي به همسرتان كنيد. اين پرستاري بي‌منت و ترحم مي‌تواند همسرتان را از آسيب‌هاي اجتماعي دور نگه‌دارد. با وجود خستگي اما حواستان به سلامتي خودتان و ظاهرتان هم باشد.

از سوی دیگر با کمک یک مشاور فرد بیش فعال را هم به این خودآگاهی برسانید که خودش باید کمک کند در کمک رسانی که شما میتوانید داشته باشید . توقعات افراطی خود فرد بیش فعال ؛ باید حتما با کمک مشاور مدیریت شود.

  • خودت مهمي نه كار و پول

درمان بيماري خرج دارد و اگر در اين شرايط كار و درآمد بيمار هم تعطيل شود كه اوضاع وخيم‌تر هم مي‌شود. هم‌اكنون وقت آن است به او نشان بدهيد كه اگر به‌خاطر بيماري وظايفش زمين مانده باشد مثلا مشكل مالي ايجاد شده باشد ، کارهای خانه یا ….. باز هم شما فكري خواهيد كرد . اينطور وقت‌ها حتي قرض كردن، خرج كردن پس‌اندازهاي روز مبادا، فروش طلا و…مي‌تواند خرج سلامت همسر و عميق شدن رابطه‌تان شود. اگر مرد به همسرش نشان دهد كه مهم نيست به‌خاطر مريضي كارهاي خانه بماند يا خرج زيادي ايجاد شود و آنچه مهم است سلامتي همسر است و زن هم اگر در اين شرايط كه همسرش چند روز نياز به استراحت دارد دائم از قسط‌هاي عقب‌مانده و دخل و خرج خانه و كمبودها نگويد مي‌تواند منتظر عملكرد بهتر همسرش بعد از دوره بيماري‌اش باشد.

تیم محتوایی آیه یار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Open chat