طلاق والدین و اختلال بیش فعالی

کارگروه  خبر آیه یار ؛ گزارش میکند : نتیجه پژوهشی در دانشگاه ایالتی نیویورک در شهر بوفالو نشان میدهد ؛ عدم مداخله در بهبود شرایط کودکانی با اختلال نقص توجه و بیش فعالی میتواند بسیار آسیب زنندهه به روابط والدین شود و آنها را تا مرز طلاق پیش ببرد .

ویلیام جونیور ، دکترای تخصصی روانشناسی  و اطفال در دانشگاه بوفالو و نویسنده ارشد این مطالعه می گوید: “ما می دانیم که کودکان adhd می توانند برای والدین خود بسیار استرس زا باشند.” “آنچه این [مطالعه جدید] نشان می دهد این است که این  استرس در ازدواج و همچنین در سایر جنبه های زندگی والدین رخ می دهد .”

این استاد دانشگاه میگوید : داشتن یک کودک مبتلا به adhd  “احتمالاً بحث های زیادی را بین زن و شوهر ایجاد می کند”. وی می گوید: “اگر آنها در مورد چگونگی حل مسئله دور هم جمع نشوند ، رفتار كودك بهبود نمی یابد.” “وضعیت بدتر می شود و اگر این مشاجرات حل نشود ، نه تنها فرزندپروی  کودک بهبود نمی یابد بلکه ازدواج بدتر می شود – و تقریباً یک چهارم خانواده های این پژوهش به مرحله  طلاق رسیدند.”

پلهام و همکارانش داده های والدین 282 نوجوان و جوان مبتلا به ADHD را در دوران کودکی که بخشی از یک مطالعه تحقیقاتی بزرگتر  بود را طی  مطالعه طولی ADHD پیتسبورگ ؛ جمع آوری کردند. آنها همچنین والدین 206 نوجوان و جوان بدون این اختلال را ارزیابی کردند.این والدین به  سوالات  مربوط به  مدت  زمان گذشتن از ازدواج آنها ، سطح تحصیلات ، و هرگونه سابقه افسردگی ، مصرف مواد  یا رفتار ضد اجتماعی پاسخ دادند.

تاریخ تولد کودک ، نه تاریخ ازدواج والدین ، ​​نقطه شروع  مسئله شان بوده  است . والدین  این  کودکان نزدیک به پنج سال قبل از  تولد کودک مبتلا  به ADHD و والدین کودکان بدون ADHD کمی بیش از پنج سال قبل از تولد کودک ازدواج کرده بودند.

این مطالعه نشان داد که تقریباً دو برابر بیشتر    ؛ والدین کودکان ADHD تا زمان 8 سالگی کودک طلاق گرفته بودند

بهتر است بدانید  پژوهش های دیگری معتقدند این آمار بعد از هشت سالگی به نسبت تقریبا یکسان  ؛ در دو گروه فاقد و دارای  فرزند با اختلال بیش فعالی به چشم میخورند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Open chat